Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Karlar Düşer



heh işte bu yahu; Kış kışlığını, Yaz yazlığını, Bahar da baharlığını bilecek :)) Kar'ı sevmeyen yoktur (bu Türkçe'de de bir kelimenin 10 ayrı manaya gelmesi de ayrı bir olay yani karı semem ama kar'ı severim loool) neyse çocukken de kış olunca pencereden bakar dururdum zaten "kar yağıyor mu acaba" diye. Dün geceden beri saat öğlen 12 oldu halen aralıksız yağıyor (o.O) inatla yeryüzündeki tüm pislikleri örtmek için.

Kar da yürüyün, kendine has üşütmeyen yumuşaklığı ile ayaklarınızın altından gelen sese odaklanın kar yağarken dikkat edin etrafta kendine has bir sessizlik vardır Kar taneleri bir birilerine çarpmamak için havada dans ede ede aşağı inerler şu an penceremden izliyorum zaten.

Akşam eve gideyim ilk iş kardan adam yapmak baya birikti zaten hoş arabalara halen sinir oluyorum kar'ı kirlettikleri için :)) artı dükkanaların önünü kürüyenlere de :)

Lakin şöyle bir durum var 2 gün sonra bu güzelim Kar Buz olacak ve dışarı çıkmak yürümek zulüm olacak o gün gelene kadar bugünün tadını çıkarın

Kar yağsın ama buz olmasın
Yağmur yağsın ama birikip taşmasın
Güneş olsun ama bunaltmasın, börttürmesin (bknz. google börtmek ahahha)

son olarak böyle havalarda dışarda dolaşacak bir sevgili olsun :)))
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

9 yorum:

  1. Bir akdeniz çocuğu olarak kış günü yaylalara çıkmaz isem kar'ı ruyamda bile görmediğim için çok kıskandım:)Geçen yıl 0,0000025 ml kadar yerler kar tutmasaydı dökülüşünü dahi göremeyecektim.Ama gör beni sanki lapa lapa yağıyo o canım karcıklar.

    Sen kar yağarken dolaşılacak sevgili hayali kurarken ben önce karın yağmasını hayal ediyorum.Kışa 1-0 yenik başlıyorum.Adaletin bu mu dünya:D
    Yazıyı uzun tutmamışsın ama içim ısındı nedense.Hasetimden çatlarım diye ballandıra ballandıra anlatmak istemedin heralde.teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. ama ya! yapılmaz ki bu şimdi. ben de istiyorum kar yağsın. ben de istiyorum bahçeme kardan adam yapayım. ben de istiyom ben de ben de.

    (kıskanç patrick)

    YanıtlaSil
  3. soğukla aram iyi olmadığından mütevellit kar sevmeyen bi bünyeyim ama şuna katılıyorum hocam: "Kar yağarken dikkat edin etrafta kendine has bir sessizlik vardır. Kar taneleri bir birilerine çarpmamak için havada dans ede ede aşağı inerler."

    işte bu gerçekten güzel.

    YanıtlaSil
  4. @otçulvampir; :)) kıskan tabi biz de sizin yaz'ınıza hastayız hıh bir de para veriyoruz :D bence sen buraya gel sen kar a ben de sevgiliye kavuşayım ahahaha (o.O) 1 seneden sonra blog ortamında kur yapmaya başladı isem durum iyice vahimleşmiştir :DDD)

    @patrick; valla okullar bile 2 gün tatil edildi öğretmen olmak varmış yazın yat sömestr yat kar yağdı yat oh mis

    @evbunalımı; iyi misin sen (o.O)ilk defa hasetsiz bir post geldi de :P :D

    YanıtlaSil
  5. ne güzel yağıyo öyle lapa lapa; masaüstü arka planı yapayım dedim olmadı :(

    YanıtlaSil
  6. ah reca ederim, o senin hasetliğin. o.O :D

    YanıtlaSil
  7. @karakedi; dışardakinin aynısı desem abartmış olmam :) haberlere de çıktık zaten +kardan adamımı yaptım biraz önce :)) evet yeni girdim yani

    @ev kedisi; sen sobanın dibinide kıvrılıp mırıldamaya devam et kuzum biliyorum sizin oralarda da kar var :))

    YanıtlaSil
  8. dün akşam bizim buraya bile yağdı.. ama kardan adam yapmak istemiyorum... sevgilim olsun, onun koynunda yatayım istiyorum.. sıcak sıcak..

    biraz önce sıcacık evimi bırakıp karda yürümeye gittim.. botların altından gelen hışırtının keyfini çıkarayım da, biraz sonra sulu çamur olunca işkenceye dönecek :)

    YanıtlaSil
  9. temennilere bak seeen :P

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın