Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

En yakın arkadaşınız Eşcinsel bir erkek ise;



Aslında bir önceki konu da değindiğimiz Eşcinselliğin algılanma şekilleri ve yapılan yakıştırmalar adlı konuya ait bir paylaşım olacak. Bir bayan arkadaşımız en yakın arkadaşınız bir eşcinsel ise ne gibi durumlarla karşılaşırsınız demiş (buradan Van görl e de soruyoruz :D hatta seçenekleri değerlendirsin bakalım)

En yakın arkadaşınız Eşcinsel bir erkek ise;

1) Her şeyi paylaşabilir, erkekleri çekiştirebilir, doyasıya gülebilirsiniz. 

2) Metroda hoş adamları birlikte göz hapsine alabilirsiniz. 

3) Gittiğiniz yerler genellikle gay kafe ve barlar olduğu için siz her zaman güvende(!) ve bekarsınızdır. 

4) Tüm ilişkilerini en ince ayrıntısına kadar öğrenme 'şansınız' ya da 'şanssızlığınız' her zaman vardır. 

5) Sevgilisine seks shop'tan hediye seçmek işin en zor kısmı olabilir. 

6) Bazen kadınların ve erkeklerin dünyasını çok renksiz bulabilirsiniz. 

7) Farklılıkların o kadar da kötü bir şey olmadığını anlarsınız. 

8) Aşırı duygusal olduklarından onları kırmamak adına ekstra çaba harcarsınız ve esas östrojeni sizin taşımanıza rağmen hiçbir zaman onlar kadar kibar olamazsınız. 

9) Entellektüel anlamda paylaşabileceğiniz bir çok ortak konu bulabilirsiniz. 

10) Hoşlandığınız erkeklerle ilk etapta iletişim kurma zorluğu yaşarsanız, her zaman yardımına başvurabilirsiniz. 

11) Rahatlıkla dokunabilir ve sarılabilirsiniz. 

12) Sahip olduğu iç çamaşır koleksiyonunundaki çesitliliği hiçbir kız arkadaşınızda göremezsiniz. 

13) Ve son olarak da tüm yakışıklı, hoş ve karizmatik erkeklerin eşcinsel olduğunu fark ettiğinizde neden hala yalnız olduğunuza artık şaşırmazsınız.



demiş dammed.girl 28 yaşında bir bayan


ve bu açıklamadan sonra ne gibi yorumlar gelmiş bir de onlara bakalım :)


Bu ne yaa. Şimdi biz mağaradan çıkmış, kültürü bırakın kültürsüz ne demek onu bile bilmeyen, sanattan veya en azından birkaç dalından bile hiç anlamayan, kaba saba ve hatta tavuğu-eti falan böyle Erol Taş misali yiyen, bayanlara kötü davranan, dahası tipsiz göze hoş gözükmeyen (13. maddeye atıf), sıradan, farksız, tek kalıp kişiler miyiz? Şimdi size burda yüzlerce binlerce erkek sayarım işinde zirve yapmış, hem sanatta, hem iş hayatında, hem bilimde, hem modada, hem sporda, hem entellektüel yayınlarda vs vs vs vs vs vs! Bana birkaç eşcinsel modacı ve kuaförden başka sayabileceğiniz başka kimse yoksa, lütfen tezlerinizi bir gazetenin kenarlarındaki beyaz boşluklara yazıp daha sonra o gazeteyle de camları siliniz efendim! (miata , Erkek , 31 , Kocaeli)
ahahah hasetinden çatlamak üzere lakin BOLD italik yaptığım kısım hakkında baya bir eksiği var elinin altında internet varken bi zahmet araştırıversin :)


13. maddeye kocaman bir "hade leyn" çektikten sonra ben de biraz eşcinsellerin dünyasından bahsetmek istiyorum: Bu insanlar hiç bir zaman sadece cinsel kimlikleriyle ele alınmamalıdır, çünkü bu kimlikleri kişiliklerinin ve hayat tarzlarının her alanına büyük katkılar yapmıştır. Her şeyden önce çoğunluğun aksine kendi cinslerine ilgi duyarak büyük bir tabuyu yıkmışlardır, bu yüzden hayatlarını da tabulardan uzakta ve çok geniş sınırlar içinde yaşarlar. Genellikle başarılı insanların arasında yer almalarının da sırrı budur. Ha kamyoncuların takıldığı batakhane tarzındaki barların müdavimleri vardır bir de, onlar ayrı... Her neyse; sonuçta eşcinsel erkeklerin çoğu iyi bir hayat yaşar, sanattan çok iyi anlarlar ve gerek iş hayatında, gerekse de özel hayatlarında bir çok başarıya imza atmışlardır. Biz sıradan insanların ise çoğu bekaret, namus, birilerinin koyduğu kısıtlamaya yönelik kurallar ve bu tarz şeylerle hayatının yarısını gereksiz yükleri kaldırmaya çalışarak geçirir ve doğal olarak eşcinsellerin yanında sönük kalır. Son dediğim bir çok kişinin hoşuna gitmeyecektir, ama gerçek bu ve bu gerçeği kabullenemeyen insanların tek sorunu o gerçeği kaldıramamaktır... Bu arada yorumumun sonuna bir not eklemeye mecburum: Sırf homofobik değilim diye bana mesaj atmayı düşünen eşcinseller varsa, lütfen cinsellik konusunda şanslarını denemeye kalkışmasınlar... Ben göğüsleri olmayan, dahası penisi olan kişilerle sadece arkadaş olabilirim  (jny , Erkek , 23 , Bursa)  


(Bu arkadaşta iyi hoş demişte eşcinselliği algılama şeklini de hemen ortaya çıkarmış neymiş ona mesaj atılmamalıymış ona göre eşcinseller erkek olan herşeye atlar gözüküyor demek ki lol)
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

18 yorum:

  1. sondaki 2 farklı yorumu bizimle paylaşman güzel olmuş. 2. yorum hatta sona doğru iyiymiş de sonda batırmış dediğin gibi :) neyse sonuçta bu 13 madde bile yeri geldiğinde aynı değil işte. yani ne kadar kız arkadaşınla yakında olsa sarılıp dokunma konusunda çekinenler var bence. son olarak ben iç çamaşır koleksiyonu yapmıyorum :D

    YanıtlaSil
  2. her genellemede olduğu gibi bunda da yanlışlar, eksikler mevcut. bir grup hakkında çıkarım yaparken bireysel farklılıkların var olduğu göz ardı edilmemeli.

    en sinir bozucu olanı da "güvende hissetme" meselesi. cinselliği tehdit olarak görünce tabii.

    ayrıca kişinin pipili insanları tercih etmesi, uygun şartlar altında kukulara meyletmeyeceği anlamına gelmez. öğrenin kukulular.

    YanıtlaSil
  3. 13. maddeye diyeceğim tek şey banada hep heteroseksüel erkekler yakışıklı geliyor, napacaz şimdi ??? Şurdan bir kaç lubunya kendini feda etsin kızgın soba kızlarımıza. Takas yöntemi ile bizde mantilere doyalım hığaaaaaaaa.


    İlk yorum içinde arkadaş köpüren ağzını silebilir o gazeteyle :D

    İkinci yorum : Bir Bursa'lıya hiç yakışmış mı meme delisi olmak ?????????



    Bide burdan araştırmacı ruhuna kisses :*

    YanıtlaSil
  4. güzel yazı olmuş :) vallah benim çevremdekiler de aynı şeyi söylüyo..Güzel şeyler bi'arada toplanmışsa o erkek gaydir diye :)

    Buna alışın artık :p

    YanıtlaSil
  5. tatlim guzellik yapip yorumumu merak etmissin :D sanirim biraz abartip bana gore aciklanabilecek maddeleri tek tek acikladim. tamamen oznel olarak :D artik yorum mu oldu bilemedim :D





    1) Her şeyi paylaşabilir, erkekleri çekiştirebilir, doyasıya gülebilirsiniz.

    bu konuda cok hakli. hayatimda kimseye anlatamayacigim cogu seyi aslancikla paylastim ben hep . ama bu karsilikli guvenle alakali ayni zamanda sirf gay die anlatmadim yani.

    2) Metroda hoş adamları birlikte göz hapsine alabilirsiniz.

    iste bu bzim kuzucuk olmadan once yaptigimiz ve en sevdigimiz aktivitemizdi. hatta karsimizdaki cocugun penis boyu konusunda tahminlerde bulunurduk. yaptik oldu valla :D

    3) Gittiğiniz yerler genellikle gay kafe ve barlar olduğu için siz her zaman güvende(!) ve bekarsınızdır.
    bu konuda katilmiyorum. cunku bu bana ayrimcilik gibi geliyor. nedir yani bir gay sadece gay cafe ve barlara mi katilir. toplumdan dislanmis bireyler mi ki onlar. herkesin gittig yere gidemesinler. toplasan 10 defa gitmemisizdir gay cafelere. ama tam tersine de karsiyim gay cafeye gittigim zaman sanki ozel alanlarina mudahale ediyormusum senin burda ne isin var burasi bizim yerimiz bakislari. bazen rahatsiz edici olabiliyor. ozellikle tek yon de bir ben kiz olunca baya bi goz asagilamasina maruz kaldim :))) sonuc olarak amac sizin de herkes gibi yasayabildiginizi kabullendirtmekse oyle kaliplasmis seyler olmamali bence ne o haremlik selamlik otelleri gibi

    4) Tüm ilişkilerini en ince ayrıntısına kadar öğrenme 'şansınız' ya da 'şanssızlığınız' her zaman vardır.

    :D guldum bu maddeyi okuynca cunku cidden ilk baslarda sans mi sansizlik mi bilemedim ben de :D heleki ayritilari girince once bir noooluoz demistim. ama simdi cok siradanlasti :D



    10) Hoşlandığınız erkeklerle ilk etapta iletişim kurma zorluğu yaşarsanız, her zaman yardımına başvurabilirsiniz.

    kesinlikle bu cok dogru. hiii hep dinliyor muyum ogutlerini :D bazen basimin dikine gidiyorum . ama hep aslancikla kuzucuk hakli cikiyor. sonuc olarak bir insan kendi cinsini cok daha iyi taniyor :D aslancigin dedigi gibi ^^it iti gozunden tanir^^ :D

    11) Rahatlıkla dokunabilir ve sarılabilirsiniz.

    pandiskonun da dedigi gibi.her ne kadar rahat olunsada devreye sevililer girince o kadar rahatt olamiosun. gerci bir sure sonra atlatili bu kiskanclik durumlari. bir yandan dusunce de sonuc olarak bir erkegin sana bu kadar rahat rahat her yerine dokunabilmesi bir sure sonra cinsel anlamda sorun yaratabilir. aslanciga bunu soyluyorm ama dinleyen kim :D:D:

    12) Sahip olduğu iç çamaşır koleksiyonunundaki çesitliliği hiçbir kız arkadaşınızda göremezsiniz.
    ben oyle bir koleksiyon goremedim yaaa nerde oooo :D

    13) Ve son olarak da tüm yakışıklı, hoş ve karizmatik erkeklerin eşcinsel olduğunu fark ettiğinizde neden hala yalnız olduğunuza artık şaşırmazsınız.

    sahsen bir donem ben de oyle dusunuodum. ne yazik ki her kadin her erkek yakisikli olmadigi gibi her gay de yakisikli degil arkadaslar yapcak bisi yok ::) ama su bir gercek ki % 90 i kisisel bakimina ozen gosteren, kendine bakmayi seven ve giyinmekten anlayan insanlar...

    YanıtlaSil
  6. Ay resim çok güzel :)

    YanıtlaSil
  7. Maddelerin altına gelen iki yoruma da tam olarak katılmıyorum.. Gaylerde normal insanlardır nokta..

    başta okurken maddeleri sen yazdın sandım, şaşırdım.. ama uzun sürmedi :D

    Van Görlcüm sanırım ismin Van Görl olarak kaldı :D

    YanıtlaSil
  8. sanirim oyle oldu tatlim du bakalim sonucu bekliyorum 18 inde belli olucak :D

    YanıtlaSil
  9. Van Görl güzel açıklamış adeta başlı başına bi post :)) bence bu yorumunu alıp bloguna da taşımalısın teşekkürler

    YanıtlaSil
  10. Aaaa lütfen o gay Yevrum biliosun sosyal içerikli postlar senin isin :)) elimin hamuru ile sosyal icerige karışmam ben sadece hafiften senlendiriyim dedim :)))))))

    YanıtlaSil
  11. Peki siz cinsel kimliğini saklamak durumunda kalan - ya da kabul edemeyen- çok uzun süre yakın arkadaş olduğunuz ve bayan olarak duygularınızı anlattıktan ama bunun karşılığı olmadığı cevabını kibarca aldıktan çok sonra eşcinsel olduğunu itiraf eden erkeğe aşık olmuş bir bayansanız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zor bir durum tabii ki de... ama burada ne senin ne de onun bir suçu yok hoş gönül ferman dinlemiyor...

      Sil
  12. haha gülerek onaylayarak okudum bu arada bulogunu yeni takip etmeye başladım başarılar :)

    YanıtlaSil
  13. hoşgeldin çikolatalı gay :) bloguna takip şeysini koymamışsın ama ben seni izleme listeme alıyorum :)

    YanıtlaSil
  14. En yakın arkadaşım bir gay ve bende bir bayan olarak bu durumdan çok memnunum,diğer erkeklerden çok farklı her anımda yanımdadır,bana bunu söyleme cesaretini bulduğu gün bakışlarını,mimiklerini hiç unutamıyorum,ve hayat onunla gerçekten çok eğlenceli.En azından farklı,tabularını yıkmış bir arkadaşım,dostum var..Şimdi de beraber takip ediyoruz bu bloğu ve cidden çok eğlenerek okuyoruz..Harika bir blog. :)

    YanıtlaSil
  15. Çocukken taciz edilince travmayla ibne olunuyomuş... öyle diyorlar

    YanıtlaSil
  16. Son zamanlara kız arkadaşlar bile erkek eşcinseller için en iyi seçenek değil fikirlerimi güçlendirdi. Gey bir arkadaşa sahip olmak rüya gibi bir şey olsa gerek (burada yazar sosyal hayatının sıfırın altında olduğunu ifşa ediyor) Benim niye gey arkadaşım yok diye şey yapmıyorum ogbd'ciğim çünkü ben bana göz kırpan erkeklerden direk 165460546 km uzağa kaçan biriyim :)) Saydıklarını gerçeğe dönüştürmek şukela olur hele yaquşuklu erkekleri birbirimize gösterip göz hapsine almak best dream ever. Of ne konuştum ya neyse ellerine sağlık

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın