Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Yeni Bir MiM



Selam;

Uzun bir zamandır mim cevaplamıyordum. Malum diğer bloglarında bu t(y)araklarda bezi olmayınca :D bize mim paslayan olmuyor bırak paslamayı cevaplayan felan olmuyor. Neyse geçen bir MiM e rastladım soruları hoşuma gitti hemen çorladım. şuradan 

Bu gece öleceğinizi bilseniz bazı insanlara bazı şeyleri söylememiş olmanın pişmanlığını hisseder miydiniz? Peki, neden söylemediniz?

Yani insanı düşündüren bir soru. Bu gece öleceğimi bilsem pişmanlığım o olmaz sanırım. Düşünülebilecek en son şey yani :) Daha çok hesap kitap yaparım ne yaptım ne ettim öbür dünyaya ne götürüyorum diye. Ayrıca her an ölebiliriz aslında bu sorunun cevabına her an hazırlıklı olmamız lazım. :// Hayatta bazı sırlarımız olabilir adı üstünde sır gider ayak bunu birine söyleyip neden soru işaretleri bırakalım birilerinin kafasında. ;)

Günün birine çocuğunuzun doğduğu hastanede bir yanlışlık yapıldığını ve çocukların karıştığını öğrenseniz, kendi çocuğunuzla sizin büyüttüğünüz çocuğu değişir miydiniz?


hehe güzel bir soru, biyolojik baba ile gerçekten baba olan kişi arasındaki farka bakacak olursak; Biyolojik baba sizin dünyaya gelmenize sebep olacak tohumu atan kişi lol, baba ise sizi dünyaya karşı koruyan kollayan büyüten sahip çıkan her türlü desteği ile yanınızda olan kişi. Babamız sadece işin biyolojik kısmı ile uğraştı ise cehenneme kadar yolu var benim için önemli olan bana cidden "babalık" yapan kişidir. O sebeple çocuğum olsa ve karışmış olsa idi büyüttüğüm ve çocuğum olarak gördüğüm kişiyi biyolojik olarak babası olduğum kişi ile tabii ki değiştirmezdim. Ama merak ederdim :). Hadi bunun tersini düşünelim hastanede karıştığınızı öğrendiniz ama babanızda 10 numara :)) Gerçek babanızda çıktı geldi adam ağaoğlu bir nev'i. (o.O) fox tv deki o hayat benim misali lol. Ne yapardınız :D 

Hayalinizi süsleyen bir yerde bir hafta tam pansiyon, harika bir tatil için uçan bir kelebeği yakalayıp ayaklarını ve kanatlarını koparır mıydınız?

Buyur burdan yak. Tuzak bir soru. Hayır yapmam öyle bir şey aa yazık zaten 1 günlük ömrü kalmış ona da ben mi mani olayım (yersen) (lan çekil yüzüme yüzüme yapışıp durma şak aha öldü) :D sinek - böcek - kelebek farketmez koparırdım ahahaha :D (aç paratenz bir kedi-köpek vs olsa asla dokunmazdım)

Bir yemeğe davetlisiniz ve önünüze tanımadığınız bir yemek konuyor. Tuhaf haline ve pek iştah açıcı görünmemesine rağmen tadına bakar mıydınız?




Normalde de yemek seçen birisi olarak bakmazdım. Davet mavet hak getire. Tanımadığım bir yemek olduğunda her zaman sorarım bu ne ya diye. Sevmediğim bir şey ise de davet falan dinlemeden "yok benim aram iyi değil ben almiim" derim. İsterse 10 saat uğraşsın o yemeği ortaya çıkarmak için hıh Örneğin kokoreç ve midyeyi çok ısrar etmelerine rağmen yemedim.



Sevdiğiniz biri için yalancı şahitlik yapar mısınız? Örneğin bir yayaya çarptığında direksiyonda dalga geçmesine rağmen çok dikkatli kullandığını söyler miydiniz? (anne, baba, eş, sevgili)

oha. kazık bir soru :) o anlık psikolojime bağlı tabi. örnekteki gibi bir olay olduğunda (Allah korusun) hiç bir şeyin farkında değildim derim sanırım. Olumlu ya da olumsuz bir şey diyemezdim. Hoş bu da bir nev'i yalancı şahitlik mi oluyor acaba :// :(

Yetişme tarzınızda değişiklik yapma imkanınız olsa neyi değiştirirdiniz?

Her zaman derim şimdiki aklım ortaokul ya da lise yıllarımda olsa idi ohooo meslek ve okul seçiminden başlardım işe. Lise yıllarında akıl bir karış havada şimdiki gibi rehberlik hocası falan hakketire. O yüzden internetin bu kadar yaygın olması ve bilgiye kolay erişiliyor olması büyük bir nimet. Şimdili liseliler daha bir bilinçli. Lakin daha fazla hazırcı ve tüketici kafasında. 

Eviniz ve içindeki eşyalarınız yanıyor. Ailenizi, kendinizi ve köpeğinizi kurtardıktan sonra bir kez daha içeri girme şansınız var. Ne kurtarırdınız?

Bu olay gerçek olmuştu ya. Haberlerde izlemiştim kızın birisi evdekilerini dışarı çıkarıyor idi sonra tekrar girip cep telefonunu da almak istemişti ve tekrar çıkamamıştı :// O hesap kurtulan kurtulmuş bir daha deli sikse girmem oraya :D

Yarın sabah başka birinin kimliğinde uyanma ihtimaliniz olsa bunu değerlendirir miydiniz? Kimi seçerdiniz?

owww very nice. Ünlülere baktığımız zaman o kadar rahatlar ki artık farklı arayışlar içerisine girip eroin bataklığına bile batıyorlar. İntihar edenleri mi ararsınız, içip içip sapıtanlarımı o yüzden hayatlarını merak ettiğimiz kişiler de aslında pek iç açıcı değiller. Olaya beden olarak bakarsakta sabah kalktığım da şu şekilde olmayı isterdim hani kim olduğu önemli deel :DDD




böyle bir tiple uyanınca zaten ünlü olur parayı da bulursun yani :PP

Şimdi gelelim bu MiM'i kimlere yollayacağım; 

1. si gedikli bir blogger olsun ne zamandır da mim yollamıyordum zaten Kaan
2. si şizofren bir blogger olsun bak her zaman seni düşünüyorum hıh esovedebeso
3. sü cevaplarını cidden merak ettiğim tiffany

bu yazdıklarım dediğim gibi gedikli bloggerlar :D. MiM olayının amacı aslında bilinmeyen ya da yeni yeni yazmaya başlayan bloggerlardan da haberdar olmak. O yüzden ben 3 kişi daha yazıcam ki bunlar da yeni blogger sayılır. Haberiniz olsun takip edin ;)


mim yolladığım arkadaşlar copy - paste yapamayacakları için mail adreslerine soruları yollayacağım :) ya da benim çorladığım yerden de alabilirsiniz. Kendisine teşekkür ediyorum ;) Ayrıca eklemek istediğiniz ilginç sorular olursa da ekleyin ve sizde yollayın birilerine bu ziniciri devam ettirin.

+ aaa ben sevdim bu mim'i kimse yollamazsa yollamasın bende cevapliciimm diyen yorum yazsın ona da yollim arkasından telefon nomu yolluyorum sonra skype cam to cam falan derken olay yatağa kadar gidiyoru (o.O)
Ogaybende Blog Yazarı

18 yorum:

  1. 1- Söylememişsem bir nedeni vardır mutlaka. Ama ölmeden önce herkese herşeyi söylerim. Hafızalara kazınarak ölmeyi tercih ederim :)
    2- Hayır tabiki değiştirmezdim. O kadar yıl büyütmüşüm sahiplenmişim.Demek ki biyolojik baba/anne olmanın bir önemi yok imiş.
    3-Tabiki öldürürdüm o kelebeği :D Hiç sevmem zaten o böcekleri :D
    4-Kesinlikle tadına falan bakmam.
    5-Kimse dürüst numarası yapmasın şimdi :P Herkes yapar yalancı şahitlik :D
    6-Herkese güvenen kırılgan yönümü imha ederdim.
    7-Kıyafetlerimi, ayakkabılarımı vs kurtarırdım :)
    8-Başka bir kimlikte uyanmak istemezdim.Başkaları benim kimliğimde uyansın hıh
    (Bloger değiliz diye mim göndermiyosunuz ezik miyiz biz :P Bir zamanlar (1 haftalığına lol) ben de blogger idim hıh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha iyi olmuş bu şekilde cevaplaman 5 numaralı cevap :DD

      Sil
  2. Açıkçası soruları ben de beğendim. Ayrıca bu hafta yazacak bir konu da bulamamıştım, ama yazmak da istiyordum. Süper oldu ;) Hemen girişiyorum dostum...

    YanıtlaSil
  3. Beni de düşündüğün için çok teşekkür ederim. Nur Yerlitaş gifleri de çok hoş. Gerçi benim favorim, bazıları pek sevmese de, o meşhur capslerdeki yüz ifadesi. Çünkü bir şeyden hoşlanmayınca benim de yüzüm öyle bir hâl alabiliyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şurada olacaktı bir tane :D
      http://ogaybende.tumblr.com/tagged/sorucevap

      Sil
  4. Ya ne oluyoruz dedim bende. Blogun istatistikleri arasında buranın adresi. Dedim acaba mimlenmiş miyim, ama meğer ben bu mimi yapmışım. Blogun linkini aradım bulamadımda. :D Meğerse şuradan diyip beni mimlemişsin. :D

    YanıtlaSil
  5. Bu kadar olur, ben bu yazıyı okurken telefonuma ismi lazım olmayan biri tarafından NURELLA capsi geliyor, ahah:D Mimlediğin için çok sağol O Gay'ciğim. Sınavıma çalışmak yerine oturdum cevapladım bunları, evet ne güzel.

    YanıtlaSil
  6. hah hiç beğenmedim mimi çok çirkin (mimlenmeyen kişi tribi) :) Beğendim cidden soruları şuracıkta yanıtlayayım :)


    1- Bugün öleceğimi bilsem, hayatımdaki tüm gerçekleri bir yazıya döker ben öldükten sonra bulunacak bir yere koyardım. Kimbilir belki de böyle bir yazı vardır bilgisayarımda :)

    2- Biyolojik çocuğumu da alır, babalık yaptığım çocukla beraber büyütürdüm ben bencilimdir sevdiklerim konusunda sadece benim olsunlar isterim ayrıca iyi bir ebeveyn olacağımızdan biyolojik çocucuğum da babalık nasıl olurmuş görsün isterim :)

    3- Kelebeğe dokunmazdım, tatili bana hediye edecek kişinin akıl sağlığını sorgulardım daha çok :)

    4- Tadına bakardım yemeğin, yemek seçmemeyi öğrendim gaykedi'nin annesinin deneysel yemeklerinden :) Gerçi hala ben onlara gittiğimde kadının eli ayağına dolaşıyor ne yapsam diye ama ne yapsa yenir eli lezzetli :)

    5- Genellikle ben doğru söylediğimde inanmazlar. Yalanı güzel söylerim... Yalancı şahitlik yaparım yani :) Ölen öldü zaten...

    6- Bizi zaten iyi yapamamışlar yaparken, hala kendimizi yetiştiriyoruz sanırım İngiliz duruşu, Fransız gurmeliği ve İskandinav kayıtsızlığının bir arada olduğu bir yetişme tarzı güzel dururdu... :)

    7- Ben kesin bir şey unutacağım için içerde girerdim. içeri girme şansı varsa (ki nasıl bir şans o) çıkma şansı da vardır elbet :))

    8- Sevdiğim birinin kimliğine girmek isterdim Annem olabilir, sevgilim olabilir, arkadaşım belki daha iyi anlayabilmek için :) Ünlülerin hayatı hiç kolay değil be annem :)

    Mesaide iyi geldi iş arasında :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vaay iyiymiş :) bir dahaki mim de ilk sıradasın o zaman. 3. sorunun cevabı oldukça güzel birden kendimden utandım :DD

      Sil
  7. ayyyy. adımı anmayacağım dediğinde kür veriyordun sandım ama gerçekten anmamışsaaannn.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen bu mim'i vakti zamanında cevaplamıştın sanırım ayhh soruları çok beğendiğiimm diyerek :P

      Sil
  8. aha cevaplar çok iyi yalnız :D Hatta bazılarıyla birebir aynı düşünüyorum
    Neden bana mim atmadınız diye cıngar çıkartmayacağım onun yerine iyi karmanın gelip beni bulmasını bekleyeceğim ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak karman işe yaradı ve sana kadar geldi mim :D

      Sil
  9. Şu anda cevapları hazırlıyorum, biraz geç olacak ama göreceksiniz :) Merakları dindirmeye geliyorum

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın