Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Sizden Gelenler



Selam;

Ne zamandır sizlerden gelenler serisi yapmıyordum. Biraz da birikti açıkcası, yukarıdaki "kafam karışık" :P temsili resimle başlayalım. Başlamadan önce; 

"Aklı ve kalbi sikinde atanların, 5 dk zevk uğruna cana kıyanların, pedofililerin, hayvana hallenenlerin, şarlatanların, ırz düşmanı canilerin Allah Belasını versin"

tumblr hesabıma gelen bir soru;

"Bişey diycem ben ergenliğe gireli oldu 11 sene bisex olsaydım başından beri bunu farketmem gerekmezmiydi imkansız dediğim heteroluk halleri geldi üstüme son zamanlarda ve ilk defa bir kızdan hoşlanır gibi oldum berbat bi kimlik karmaşasının ortasında kaldım ve bir gün kalbimin peter panini bulduğum o tatlı hayallerde suya düşmeye başladı. :( Böyle olunca insan kendini gerçekten anormal hissediyor işte :( Hiç bi kızdan hoşlandın mı hayatında ?? Bisex olma ihtimali sıfırın altında biriyim çünkü bu kimlik karmaşasınıda bi psikoloğa anlatsan ne güzel işte bak kızlardan hoşlanmaya başlamışsın demekki iyileşiyorsun der :/ Bir ara çok sorgulamıştım acaba bi gün bir kızdan hoşlanırmıyım diye o günden sonrada kızların her hareketinde bişey çıkarmaya başladım böyle her bakıştan falan belkide ben takıntı yapıpta aklımı karıştırıyorum aklı başında biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var ben aptal oldum iyice çünkü kimle konusabilirim ki ailem istese de anlayamaz :("

demiş okurumuz (TV programındaki doktor stayl :D) öncelikle kafamızdaki kalıplardan kurtulmamız gerekiyor. Gay, Bisex, Hetero gibi kalıplar en nihayetinde insanoğlunun ortaya atmış olduğu tanımlamalar. O zaman temele bakmak lazım bizler "insanız" ve bir "kalbimiz" var "Aşkın cinsiyeti yoktur" diye boşuna demiyoruz di mi? Ortaokul sıralarında iken mahallemizdeki bir kızdan hoşlanmıştım evet :) hatta onunla daha iyi iletişim kurabilmek için peçete koleksiyonu var diye ben de peçete koleksiyonu yapmaya başlamıştım :D (o.O) "halen durur" sonra komşumuzun oğlu ile teklif göndermiştim -lol- "kabul etmedi" demesinden 1 hafta sonra o çıkmaya başlamıştı vs kessin söylemedi it :P 

Psikolog var psikolog var Kaçın gibi şarlatana gidersen "oh ne güzel kurtuluyorsun!" der ne - kim - neden kurtuluyor?. O yüzden "biseksüel" olabilirsin gayet doğal. İlla bir tarafını bastırmana gerek yok ;) 

______

"Ben şeyi merak ediyorum. hetero erkeklerde genç kadına eğilim vardır ya. Bildiğin kadarıyla Gaylerde durum nedir?mesela sen genç mi tercih ediyorsun olgun mu?"

Bu konu ile ilgili bir genelleme yapmak zor. Kendim bu konuyu şu şekilde yorumlayabilirim. İnsanlar yaşlanmak istemezler ;) bu ister kadın olsun ister erkek ister eşcinsel ister heteroseksüel. Mesela kadınlar yaşlarının sorulmasından keyif almazlar, aynı şekilde geylerinde yaşı uzun bir süre 29 da takılı kalır falan :D Hal böyle olunca kendinden yaşça küçük birisi ile sevgili olmak isteyen birisi "gençler tarafından" halen arzulanan birisi olduğunu görünce mutlu olur "daha yaşlanmamışım" diye düşünür diye düşünüyorum :)) Bunun tersi genç birisi de yaşça "olgun" birisinden hoşlanada bilir. Gerek tecrübe gerekse "sevgiye" açlık ya da "birisi tarafından sahiplenme" duyguları ile. Bunun yelpazesi geniş tabi "daddy" olayı falan da var. (pedofili - sübyancılık olayı ile karşıtırılmasın!)

_______


Merhaba

Antalyada yaşayan, üniversiteye hazırlanan bir gencim.Bloğunuzu yeni keşfettim ve yazılarınızda çok olgun, tecrübeli ve yardım sever biri olduğunuzu ( birazda yaşlı olduğunuzu :) hissettim.Yaklasık 5 aydır yoğun bir tempoyla derslerime çalışıyorum fakat sınava son 1 ay kaldı ve benim düşünmekten ders calısamadıgım kafamı sürekli kurcalayan ve bu nedenle derslerime daha az odaklanmamı sağlayan bir düşünce kafamı meşgul etmekte. Kendimi kabul edeli 2 yıl oldu ve nedenini bilmiyorum ama artık  kendim gibi biriyle sohbet etmek, dertleşmek ve cinsellik dışında herşey hakkında konuşmak istiyorum. Bu nedenle merakımdan son 1 aydır chat sitelerine girmekteyim fakat insanlar çıldırmış gibi birbirlerine ağza alınmaz şeyler soruyorlar her konuyu cinselliğe saptiriyorlar. Bir gün hiç unutmam 6 saat bir sitedeydim ve yüzlerce kişi arasından sadece muhabbeti düzgün olan bir kişi bulabildim.Yası benden büyük olduğu için ben ona Dayı derim oda bana Yeğen der (Eğer okuyorsa burdan ona selamlar :) Üzüldüğüm nokta bu kadar azmıyız ? Siki beyninde olanlar neden bu kadar çok ? Benim gibi olduğunu bildiğim binlerce kişi içerisinden sadece 1 kişi bulabiliyorsam ileride bulunduğum ortamdaki bi kaç homoseksüel arasından düzgün birini bulabilmem % kaçtır ?(off ne uzun cümleydi be :) Büyük şehirlerde barlar var git oralarda bulursun diye bir kaç öneri almıstım.Ama pek öyle barlarda takılıcak biri de değilim. O tip yerlerdede bulunabilecegini sanmıyorum cünkü kafamda farklı canlanıyor oralar :).Amacım yakınlaşmak değil cinsel yönelimi benimle aynı olan, benimle aynı düşünen ve dolayısıyla  empati kurabilen biriyle arkadaş olmak nasıl birşey çok merak ediyorum. Sanırım ileride üniversitede böyle biriyle karşılaşamamaktan  kendim gibi biriyle tanışamamaktan çok korkuyorum. Bu korkuda beni kötü etkiliyor bu nedenle size biraz içimi dökmek istedim. Bu arada ingilizce ögretmeni olmak istiyorum bu nedenle çok çalısmam gerektiğinin farkındayım. Belki ağzınızdan tekrar motive olacagım bir kaç cümle çıkarda sevindirirsiniz şu garibanı diye düşündüm:) Çünkü bu konuda beni rahatlatabilecek kimsem yok. Umarım kendimi anlatabilmişimdir.

Merhaba;

Adam kafadan "yaşlı" dedi ya la (o.O) cevaplamasam mı acaba hıh. Chat odaları başta olmak üzere telefon üzerindeki applerde bulunanlar aslında ne aradıkları belli olan güruh oluyor. Aralarından "sadece aşk arıyorum" veya aradıklarında "ilişki" dışında "sohbet - tanışma" yazanların bile fotografları yarı çıplak :P o yüzden hamama giren terler aradığın kişiyi bulmak için terleyeceksin. Ne onlara "tü kaka" deme hakkımız var ne de "böyle olmak zorundayız" demek. (2 gün sonra bi bakmışsın sende o programlarda fink atıyorsun) 

Umarım istediğin üniversite ve bölümü kazanırsın üniversite ortamında da mutlaka "lgbt" oluşumu içerisinde bulunan kişiler ile tanışırsın. "hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede, ibne ibneyi dakkada" tanır hesabı :D veya İstanbul'u kazanırsan gider Kaan'ın turing toplantılarına katılırsın falan :))

Birde şu konuya parmak basmak istiyorum "2 gay arkadaş olmak için" bir araya gelmez eğer "elektrik alınmadı ise" "arkadaşlık" rahatlıkla devam eder :D ;)

Ogaybende Blog Yazarı

19 yorum:

  1. Güzel yazı olmuş 2. Arkadaşın yaşadığı sorunu bende yaşıyorum(millet 2 dakkada yavşıyo) 17 yaşındayım ve lise bitene kadar ilişki yaşamayı vs. düşünmüyorum hadi hayırlısı:)dj

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, hadi hayırlısı diyelim öyleyse :))

      Sil
    2. Evet bende aynı şeyi kendime söylemiştim ortaokulın ortalarına doğru ama ne yaparsın yine de çok kasma bence yine de hayırlısıyla canım;)

      Sil
    3. Yok artık ortaokulda😱 :))

      Sil
  2. "İki gay arkadaş olmak için bir araya gelmez." (o.O) Peki öyle olsun :)
    Birincisi için şunu söyleyebilirim: İnsan bazen duygusal açıdan düşüncelerinin esiri olabiliyor. Onun için düşünürken bile dikkatli olmak lazım. Tabii yine de o arkadaşa biseksüel değilsin gaysin, diyemiyorum. İnsanı, en iyi kendisi bilir.
    Üçüncü için ise bence gaylerin sevgili dışında gay arkadaşlara da ihtiyacı var. Ne yazık ki okulda, işte vs. bir şeyler paylaşacağın dertleşeceğin seni anlayan birisini bulmak zor oluyor. Keşke gaylerin tanışmasını sağlayan hornet gibi ortamlar sadece seks arayışı içinde olan gayler tarafından kullanılan bir mecra olmasa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani bir genelleme yapmak yanlış olur tabi ama ben yine de iddamın arkasındayım :D

      Sil
  3. O gaycim.... bende şu üni. Hazırlanan çocuk gibiyimdim onun yaşındayken. Cinsellikten uzak sadece saf bir samimiyet. Dostluga ve aşka inanan. Ah ah... ne günlerdi. Umarim benim durumuma gelmez. Şimdiyse uni 3teyim ve kimi ne sekilde elde edebilirim diye düşünüyorum.. ne hale gelmişim. Bir tokat at Bana

    YanıtlaSil
  4. Kardeşim bu kadar çok takma ya.Ben senden kaç yaş büyüğüm daha yeni yeni başladı yalnızlık korkusu(yeni nesil çok sabırsızz).Bu arada üslub çok iyiydi.Böyle bi üslupla yazmanın sebebi O gayin gerçektende yaşlı olduğunu düşündüğünden olsa gerek :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beni gaza getirip "yaşlı değilim ben, bana yaşlı diyemezsiniz" temalı bir evde çay partisi yapıcam o olacak (parti sonrası neler olur bilemem tabisi :D)

      Sil
  5. ay bende peçete koleksiyonu yapardım ^^ kalıp hakkında söylediklerin çok doğru insan sadece sevmeli ne olduğu kim veya nasıl olduğunu umursamadan sevmeli
    ve ingilizce okumak isteyen çocukla tanışmak istiyorum tam olarak bende öyle bi arkadaş istiyorum. herşeyi sekse çekmeyen sohbeti güzel birisi :) neyse yine yazını çok beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyleyse buradan bir çağrı olmuş oldu bir birinizi bulun :D (evlendiler bile :P :D)

      Sil
    2. ya ama bas bas bağırıyoruz arkadaş istiyoruz diye bi de sen evlendiler diyorsun :D şey koleksiyonun hala duruyorsa resmini atsana bana ^^

      Sil
    3. evet halen duruyor da ne durumda bilemiyorum :D

      Sil
  6. Bana yardım severliğini göster, bana yaşlılığını hissettir OGBD ;) yersen :P afshsjd

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah şöyle daha rahat bir ortama geçelim gel :DDD

      Sil
  7. Merhaba, sanırım ilk defa böyle birşeye ihtiyaç duyuyorum kafam o kadar karışık ki. Şimdi "o geycim" 17 yaşındayım iyi bir lisede tadından yenmez bir hayat sürüyorum. Ama ne yaparsın ki en çok çektiğim sıkıntı erkekler yani ben maalesef lisenin sonunu bekleyenlerden değilim, bedenini pazarlayanlardan da değilim. Tanışırsam uzun süreli, eh incirin iyisini buldun mu yiyeceksin. Şimdi sıkıntı şu ki bu ortamda gerçekten cinsellik dışında duygularıyla hobileriyle kaliteli insan bulmak imkansız yattığım adam gece beni öldürecek diye korkacak duruma geleceğiz yakında, peki nerede bu iyi adamlar? Yani sana sorum şu ben clublara yaşım ve görüntüm itibariyle gitmeye korkuyorum birde istanbulda yatılı olunca işler daha da sıkıntı güveneceğin kimse yok, ama chat sitelerinden de bulunmuyor sence clublara gitmeli miyim?

    YanıtlaSil
  8. Merhaba o gay ben de
    Şu yazının ilk bölüm de biseksuelmiyim diye soran arkadaş halen gay çünkü o kizdan hoslanma bir anlık olduysa sorun yok sen gaysindir ama her gördüğün o kiza karşı cinsel istek duyuyorsan okız erkek gibi davranmiyor yada giyinmiyorsa tam bir kiz gibise o kişide birsaz biseksuellik var korkulacak derecede değil bunun daha çok detayına inilirse ozaman daha sağlıklı yorumlar yapılır.
    Benim blogumda biseksuellikle ilgili daha detayli ve diğer yonelimdeki insanlarin duygulariyla karşılaştırmalı olarak vemeye calıştım.

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın