Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Drink Me (2015)




Hep kısa metrajlı filmler tanıtıyorsun deyince ben de uzun metrajlı bir film izleyeyim de araya sıkıştırıvereyim dedim sevgili okuyucu.

2015 İngiltere yapımı filmimiz Korku, Gerilim türünde karşımıza çıkıyor.

Toplam 3 kişinin etrafında dönen film de karakterleri film boyunca üzeri giyinik olarak göreceğiniz sahne süresi çok az :D Maşallah her zaman soyunuklar hem de anadan üryan lol.

Aslında filme "uzun metrajlı korku öğeleri serpiştirilmiş porno film tadında" desekte olur fekat "ah keşke şöyle bi evim olsa, şöyle de bi sevgilim olsa, yatakta, yemekte, spor arası, duş sonrası, kapı vedalaşması aklıma neresi gelirse sevişir, öpüşür, yiyişirim" de diyebilirsiniz. (Ah ah) öhüm.

Efenim, tahmin edeceğiniz üzere Andy ve James iki sevgili ve güzel bir eve taşınıyorlar. Tam evlenme arefesinde iken Andy sokakta bulduğu bir müzik kutusunu evine getirir. İnsan bi düşünür ne diye attılar bunu diye. Bu müzik kutusu ile birlikte işler hafiften sarpa sarmaya başlar ve en nihayetinde evlerine kısa süreli de olsa 3. bir şahsı kiracı olarak almaya karar verirler. Bakalım evlerine aldıkları Sebastian ile bu ikilinin sevgi dolu dünyaları ne duruma gelecektir?

Daha mı bağlanacaklar yoksa???

imdb den 135 kişinin oylaması ile 3.7 alan filmimize benim puanım ise o güzel nü sahneler adına 5. (:D)

Sıra geldi filmin yauşuklusunu seçmeye; elbette ki;


(Ne alaka penisinin etkisiyle falan hıh - tamam estetik bir penisi var :P)


Emmett Friel (James)

Lakin bir çoğunuzun Sebastian rolündeki Chris Ellis-Stanton'u seçeceğine de eminim.


Ogaybende Blog Yazarı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaz yaz için de kalmasın