Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Platonikim Evleniyor...



Blogu açarken kendimden veya yaşadıklarımdan bahsetmek gibi bir niyetim yoktu ama baktım ki içini bir yerlere dökmek iyi oluyor zamana bıraktığın notları daha sonra dönüp okuyacaksın kah gülecek kah ben neymişim diyeceksin ya da tamamen unutacaksın en azından benden, bizden geriye bir şeyler kalsın di mi

Ne diyordum Platoniğim Evleniyor. Aslında Platonik Aşk hakkında yazmayı düşünüyordum lakin bugün bir telefon geldi ünideki platoniğimden :) Nasıl sadece uzaktan sevdiğim kişi olarak kalmadığını, nasıl tanıştığımı, tanıştıktan sonra neler yaptığımı, neler yapmadığımı zaten anlatıcam ama bugünün tarihine not düşülsün istedim.

Bugün Adı cep telefonumun açılış pininden tutunda tüm net alemindeki üyeliklerimin şifresi olan kişi beni düğününe davet etti.

Umarım mutlu olursun, umarım evleneceğin kişi seni hakeden biridir.
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

9 yorum:

  1. vaay böyle bir haberle karşılaşsam bigün ne yapardım acaba die düşündüm okuduktan sonra... (:

    YanıtlaSil
  2. resmini gördüğüm her yakışıklı benim platonik aşşkım, ta ki bi sonraki yakışıklının resmini görene kadar

    imza
    30'luk liseli :P

    herif hetero ise olmayacak duaya amin denmeyeceğini zaten biliyor olmalısın?

    YanıtlaSil
  3. Çok üzücü :)
    Çok çok çok ~

    YanıtlaSil
  4. @Just in Time; üni yıllarındaki gibi olsaydım sanırım biraz zot olurdu ama "bir yastıkta kocayın mutlu ol" demek normal bir arkadaşıma demek kadar kolay oldu :)

    @karakedi; seninkisine platonik demeyelimde sabun köpüğü aşk diyelim, kanlı canlı görüyorsun anlık ayaklarından kanın çekiliyor ve her gördüğünde de devam ediyor velhasılı aşkların en temizi ama tek taraflısı başlamış oluyor :) kalbin aklına aklın aklı ermezmiş :)

    @FrozennFire; sen daha kapılma aşamasındasın :) karakedi nin de dediği gibi boş bir çaba ama su katılmamış hetero ise, aksi halde her zaman bir ihtimal vardır :)

    YanıtlaSil
  5. Ahh, tahminimce bir kaç yıl içinde benim de başıma gelecek...
    Uzak diyarlarda evli barklı,
    Mutluluk en çok onun hakkı...
    Ben o kişinin hep mutlu olmasını istiyorum...
    Keşke bu dünyada ona kavuşma imkanım olsaydı. Erkekliğimden memnunum ama eğer ona kavuşma imkanım olsaydı sonunda, anamdan kız olarak doğmaya bile razı olurdum.

    YanıtlaSil
  6. @odtülü; :)) kavuşmak için kız olarak dünyaya gelmek istemek falan (o_O) vay bee :))

    YanıtlaSil
  7. İşte bu kadar büyük sevgim, ama nafile :(

    YanıtlaSil
  8. Cinsiyet olarak değilde insan olarak baktığımda kız dahi olsan bu kişi seni sevmeyebilirdi.İster Gay ol ister kız bu bir şeyi değiştirmez sen onu platonik değilde aşkı seven birisi olarak sevmişsin ve onu beğenmişsin gerçek olmadığını tabiki iddia etmiyorum ama yinede aşka aşıklardansın.Ayrıca bir söz akudum."kalbin aklına aklın aklı ermezmiş" Buna benzer benim de bir sözü aklım getirdi yazıyımda tam olsun."Kalbin mantığa sığmayan bir mantığı vardır."

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın