Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Bilinen Bazı Fetişler (vol 2)


Şuradaki yazımızda bazı fetişleri sıralamıştık. Şimdi de geri kalanları sıralamaya devam edelim.

Koltukaltı Fetişizmi

Hemen olayı bir resim dahilinde zihinlerde canlandırıyoruz. (yalan asıl amaç bu tarz fetişi olan kişinin resme bakar bakmaz içini titretmek ahaha)


Konuya dair başvurduğum site de olay şu şekilde açıklanmış; Tahmin edildiği üzere koltuk altındaki kılların yalanması, okşanması vs. durumu. Kadın ve erkek fark etmez. Oraya jilet değmemeli:)

Deri Fetişizmi


Bu fetişte gerçek deri kullanılmalı, yalancı deri ve güderi olmaz :) Deri fetişistleri deriden yapılma olan eşyalara dokunur, dokunduğu zaman da her zamanki gibi cinsel bir coşkunluk, doyum vs. ulaşmaya çalışır. E tabii salt bir deri ceketten bahsetmiyoruz. Ayakkabı, çizme, eteklik, eldiven, deri bant, maske, kırbaç ve kemerler de kullanılır. İlla bunların canlı bir varlık üstünde de olması gerekmez. Dokunmaları yeter.

Sakatlık Fetişizmi


Bunu ben de ilk defa duydum. Bakalım neymiş;

Bir gövdesel aksaklığı veya sakatlığı olan bir kişiyle cinsel birleşme isteği duyan kadın ve erkeklerin fetişizmidir bu da. Aşırı çirkin, kambur veya tahta bacağı olan, gözünde siyah bant, ki bu durum niyeyse güçlü erkeğe delaletmiş, kişilere karşı cinsel arzu, tutku duyma isteği bu da. Korsanlar için bulunmaz nimet bir nevi.

BDSM Fetişizmi

Porno filmlerde bolca görülebilecek bir fetiş bu da. Sanki herkesin içinde varmış gibi lol Aşağıdaki ovlanı tek başına alabilirim ama istediği fantazi fetiş olsun :fıldır fıldır gözler smileysi:


Bakalım ilgili site bu konu hakkında ne demiş;

Bu biraz karışık. Fetişlerle ilgili araştırma yaparken buldum. Şöyle ki: “B&D : Bondage and Dominance_ “Kölelik ve Hakimiyet” yada Bondage and Discipline _ “Kölelik ve Disiplin” S&M: Sadism & Masochism _”Sadizm ve Mazoşizm” D&S: Dominance & Submission _ “Hakimiyet ve Teslimiyet” dir.” Böyle bir şeymiş. Birçok belli başlı fetişlerin genel adıymış.

Anlayacağımız sado-mazo falan hepsi bu gruba dahil oluyor imiş.

Nekrofili

Bu feci işte. Ben şahsen buna sapıklık diyebilirim. E başkalarında sana (eşcinselliğe) sapıkça diyor ne iş diyenler olabilir. Bana göre kilit şurada; "karşılıklı rıza" alan razı veren razı kardeşim hesabı. Lakin ölü sevicilik gibi hayvanlara veya çocuklara tecavüz edenlerde bana göre sapıktır. Sitede bu konu ise şöyle ele alınmış;

Evet bu sanırım en ilginç ve bir o kadar da manyak fetişlerden biri olsa gerek. Tabii bunu fetişten ziyade sapkınlık, sapıklık olarak da adlandıranlar çıkacaktır. Nekrofili, necro yani ölü kelimesinden türetilmiş bir tür cinsel yönelim çeşidi. Nekrofili denilen zat-ı muhteremler ise ölü insanlara karşı ilgi duyar, onlarla birlikte olmaya çalışırlar. Hatta bunu o kadar ileri götürmüşlerdir ki, bu dava uğruna cinayet işleyen manyak seri katiller bile çıkmıştır yer yüzünde. İnsanoğlu bu, her türlü manyaklığı bünyede barındırıyor maalesef.

Sözün özü ise; insanı cinsel yönden tatmin eden her türlü olay, alet, edevat, girişim fetiş olarak adlandırılabilir.

Şuda konunun başından beri faydalandığımız site. Şu :)
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

10 yorum:

  1. benm nedense pazu fetişim var ya :D kalın kol olucak böle :D dişliyceksin o kolu :D

    YanıtlaSil
  2. şu sakatlara ilgi duyulması ampute miydi neydi duymuştum onu da çok garip yahu:))) ama bende de var şu serhatın dediğinden çok fena:))

    YanıtlaSil
  3. o zaman ilk ve son resimdeki pazular tam sizin için dişleyin efenim :)))

    YanıtlaSil
  4. bir de ülkemizde yaygın bir zoofili sapkınlığı var..serinin bir diğer postunda onu da bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. @bikomoko; tumblr sayfamdaki foto tam senlik o zaman :)))

    @Nes; onu zaten nekrofili altında yazdım dı :) "sapıklık" diye de ekledim hatta...

    YanıtlaSil
  6. insan her boku yapar. şaşırmamak lazım.

    YanıtlaSil
  7. :D :D aynen ya insan oğlu sapkındır sapıktır kim ne derse desin. çünkü doyumsuz bir istek güdüsü verilmiştir insanlara. daha çok daha çok dahaçok görüşü hakimdir. en basidinden daha çok para, daha çok dost, daha çok zevk, daha çok sevgili gibi gider. sonra tatmin olmamaya başladıkçada yozlaşır. tecavüz dahada ilgi çekici gelir. (her anlamda yalnız bu illaha cinsellik anlamında değil) yozlaşmaktan sonrada yobazlaşır zoofili pedofili gibi şeylere eğilirler.

    ki bu ilk yüzeysel şeyler. bastırılmış cinsellik ve cinsellik yaşama arzusuda var tabii. mesela pedofili örneğine ve zoofili örneğine gelirsek genelde pasif karaktere sahip içine kapanık psikolojk olarak travma yaşayan insanlardan başlayan geniş bir yelpazesi var. ama genelde amaçları kendi zevkleri oluyor. konuya girdikçe anlatılacak çok şey doğuyor. bunlar fetiş sayılmaz o yüzden. hani fetiş denildiğinde yapılırken zevk alınan ve uyarılan şeylerdir. ben hiç bir insanı "şu köpeğe bak be ne güzel kayarım" diye görmediğimden belkide bana öyle geliyor. bana zaten sado mazo mudur her ne bişeydir o bile saçma geliyor. yani bunlar biraz fetişin ötesinde...

    YanıtlaSil
  8. çok doğru demişsin Serhat; aslında içine girildikçe çıkılamayacak hal alıyor cinsellik :) burada fetiş olayı ile sapkınlığı ve sapıklığı ince bir çizgi ile ayırmak lazım aslında

    YanıtlaSil
  9. daşşak fetişimle kırbaş fetişim var :(

    YanıtlaSil
  10. daşşak fetişi nasıl oluyore o_O

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın