Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Nefreti SİKTİR ET



Bugün başta ABD olmak üzere bir çok ülke de sırf eşcinsel olduğu için hor görülen, şeytan çıkarma ayinlerinde telef edilen, baskı altına alınan, darp edilen en nihayetinde de içinde vermiş olduğu savaş yetmiyormuş gibi dışarıdan gelen etkilerle de intihara sürüklenen gençler hızla artmakta. Olay ABD de olunca daha bir duyulur oluyor haliyle oysa her yerde bu var. ABD bu işi çözebilmek için Devlet Başkanı' da dahil girişimlerde ve kampanyalarda bulunmaya başladı bile.

Bir arkadaşımızda sağolsun bir blog açmış ve ingilizce kaynaklı videoları Türkçe çevirileri ile birlikte bizlere sunmaya başladı elbet bir gün Türkiye'de değişir umuduyla.

Değişimin olabilmesi için önce kafaların değişmesi lazım. En büyük düşmanımız da riyakarlık ve ötekileştirilme. Malum son zamanlardaki tartışma konusu "Dindar gençlik yetiştirme". Dün TV kanalları arasında zap yapar iken bir tartışma programına denk geldim hani olacak ya :)) neyse hocanın biri;

"ülkemizde yaşanan islam çok yanlış yaşanıyor müslümanlık bu değildir müslüman olan bir başkasının ne yaptığına karışmaz "senin dinin sana benim dinim bana" anlayışını benimser Allah'ın yarattığı her şeye saygılıdır ötekileştirnekten nefret eder" diyip "biz saygılı, kimsenin inancına karışmayan dikte etmeyen ötekileştirmeyen bir nesil yetiştirmeliyiz yoksa dini dikte eden bir nesil değil yaşam tarzı olarak madem müslümanız müslüman nasıl olmalıdırı öğretmeliyiz" ana temalı bir konuşma yaptı "helal valla iyi konuştu" hoca dedim kendimce sonra devam etti "bakın örnek vereyim Avrupa diyorsunuz eşcinselliği ele alalım her türlü sapıklık, kötülük, kötü düşünce, ötekileştirme, özendirme bunlarda böyle mi olsun istiyorsunuz" diyince "oha lan dedim çüşş" 

İşte riyakarlığın dik alası hem ötekileştirmeye karşı çık hem de alasını yap bu ne iş efendi? İslam dinindeki en büyük günahlardan birisi nedir "münafıklıktır" senin yaptığında münafıklığın dik alasıdır. 

Sen kimsin ki bir insana sırf cinsel yönelimi yüzünden olmadık yaftalar yapıştırırsın? Eşcinsel olan müslüman olamaz mı? Müslüman olan Eşcinsel olamaz mı? Neyin kafası? Sana veya sizlere bu tür sıfatları dağıtma hakkını kim verdi? Git kendince inancını da yaşa seks hayatını da yaşa dışlama saygı duy yanıma bile yaklaşma.

Bu yüzden çok feci 2 yüzlüyüz. Neden dinden konuya girdim çünkü kişi en çok dini inancı ve eşcinselliği arasında porble yaşıyor ve hayatına son veriyor. 

Bir blogta erkek giyiminden bahsetmiş paşam giyim tarzlarına falan sarmış küpeye falan ona da bir ara sararsam yazarım çok pis yapışırım bilemem :))) 

Velhasılı bu kadar dandik düşünceli insan müsvettesi arasından sıyrılmak ve ayakta durmak ise bize kalıyor o yüzden SİKTİR EDİN bu tarz kişi ve düşüncede olanları hangi dinden olursanız olun hem dininizi hem de eşcinselliğinizi yaşayın hiç birini baskılamayın. İçinizi en iyi bilen sizi yaratandır. Ne dedim sizi "yaratan" sonuçta sizi bu şekilde O yarattı.

Sözlerimden gaza gelip kucak kucak gezmeyin ama lol :D (gezerseniz de kendinize bana ne :D) Kendinizle barışık olun yeter. Hiç kimse ve hiç bir şey hiç bir düşünce sizden ve kendi canınızdan daha kıymeti değil.

Buyrun videoyu izleyelim NEFRETİ SİKTİR EDELİM bizden nefret edenlere inat.



http://www.changeturkey.blogspot.com/
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

20 yorum:

  1. Kendimi bana çok iyi hissettirdi(videolar güzelmiş) danke şön O Gay; Ben de Aynı Pok:):)

    YanıtlaSil
  2. when i was young camfrogda takılıodum yanlıslıkla şu dindar kanallardan birine girdim adamlar hemen ne oldu ne den cıktın konusurduk falan diye sardı. bende kismen inançlı biriyimdir cumaları falan kacırmama pek bu gay olayını sormustum neden gunah nasıl bı tutumunuz var falan dıye adam bana urfa da bi hoca var ondan tövbe istersen onun etegine yüz sürersen bi daha erkeklere bile bakmazsın demişti. götümle gülmüştüm yazını okuyunca o an canlandı gözümün önünde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha iyiymiş eteğine yüz sürmeler falan asıl kendileri tövbe etsinler bence

      Sil
    2. Ne yazıkki,ailesi,benim de bir arkadaşımı hocaya götürmüştü.Sonra hoca da gay oldu :))

      Sil
  3. Aslında ben bu tür insanlara karşı olsam da onlara acıyarak bakıyorum. Çünkü onlar gerek eğitimleri, gerek yetiştirilme tarzları ve dünya görüşleri ile dört duvar arasına sıkışmışlar. O duvarın dışındaki her şey de onlara tuhaf geliyor. En iyisi bu insanlardan uzak durmak ve kendini anlatabildiğin, seni anlayabilecek kapasitedeki insanlara kendini anlatmak :))

    not: ya itina ile yazında düzeltilecek bir yer aradım ama bulamadım, herşey gayet güzel okunuyor.Tüm noktalardan sonra boşluk koyar mı insan ya :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :DD demek bir misilleme yapamadın haa :)) olması gereken o zaten çilekcim :))

      Sil
    2. dikkat et ama peşindeyim yazılarını itina ile okuyacağım bundan sonra görürsün sen :))

      Sil
  4. kezbahn'ın sayfası mı bu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kezbahn ın kendine ait bir blogu var böyle bir bogta açmış olabilir bilemem ama amaç güzel yani :)

      Sil
  5. çilekligay; ben bir hata buldum :) problem yazarken "m" yi unutmuş bir yerde o gayciğim... ama genel olarak hatasız denebilir..

    Bu arada her noktadan sonra boşluk bırakmak zor bir şey mi ki?

    Konuya dönersek :) riyakarlık benim de en çok yazdığım ve yakındığım konulardan birisi.. Zaten sen Hoca'yı anlatırken "Allah Allah demek ki böyle düşünen din bilginlerimiz de var." diye sevinmeye başlamıştım. Ama benim sevinmem nisan yağmuru gibi, kış güneşi gibi kısa olur zaten :(

    Bence bu konuda çok yanlış bilgilendirme yapılıyor. Gay olduğunu açıkça kabul etmiş hiç kimse gay olduğunu açıklamamış bir insana sen gaysin diye baskı yapmıyor. Yapmaz da. Bu durumu sürekli yazıyorum ama gay olmak özenilerek olacak bir şey değil ki. Ya da davetle filan girilecek bir kulüp değil.. Homofobinin bu kadar yaygın olmasını anlayamıyorum.. Normal bir heteroseksüel gibi yaşayan bir gayin kime ne zararı olabilir ki? Eğer sana bir zararı yoksa, onun günahı onun boynuna kardeşim sana ne oluyor demezler mi adama?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne diyelim yok saymak daha kolaylarına gidiyor.

      Sil
  6. oh cmon now,
    ive seen so much better!

    YanıtlaSil
  7. Sevgili çilekligay, "senin yaptığında münafıklığın dik alasıdır." cümlesindeki "de" bağlacı ayrı yazılır. Demek ki daha dikkatli bakmalısın :)

    Öhhöö, Ne diyorduk? Evet, homofobi kötüdür.

    YanıtlaSil
  8. adsız çok sağol kaçırmışım bak daha de'leri ayıramıyor bana laf söylüyor :))

    YanıtlaSil
  9. ah şu adsızlar yok mu, hem adı yok hem de dikkati çok oluyor vallahi..

    haklı adam :) O gay bundan sonra imla kılavuzunu yanından ayırma :P

    YanıtlaSil
  10. yuh arada unutmuşuz dahi anlamındaki de zımbırtısını artık beynimize kazıdık hıh +konunun özünden sapmayalım lütfen :P :)))

    YanıtlaSil
  11. Ya çok güzel olmuş ellerine sağlık :) Videoyu da bi'ara paylaşmak isterim... İzin var mı? :)
    (mi soru eki de ayrı yazılır :p)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, yazıyı okumadan direk videoya daldın sanırsam ahahaha videoyu TR ye kazandıran arkadaş yazı sonunda verdiğim linkteki arkadaş. +tabii ki de paylaşabilirsin tek gaye daha çok kişiye ulaşması zaten.

      Sil
  12. video duygulandırdı :^(

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın