Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Gittim, Yaptım!, Geldim :)




Evet mekiklerimiz böyle idi adı da kucak mekiği :D (yemediniz tabi)

uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba, fırsat bulup da bir türlü yazamadım yazma isteğim gelmedi vs. malum kısa dönem bir askerlik maceram oldu tabi askere gitmeden önce atıp tuttuğum yazılarım blogta mevcut onları okuyun derim gidip olayı yerinde gördükten sonra bakalım düşüncelerim de değişmeler olmuş mu? (o.O)

hanimiş o yazılar diyenler için;

Gay Soldier Serisi
Psikoseksüel Bozuk, Eşcinsel ve Askerlik
Askerden Muaf Olanlar Anlatıyor Serisi

tekrar belirtmeliyim ki bana göre kişinin eşcinsel olması asker olmasına mani değil zira hem eşitlik isteyip hem de "ama ben pozitif ayrımcılık istiyorum ve askere gitmek istemiyorum çünkü eşcinselim" demek bana göre yanlış geliyor. işte bu yüzden evin bacasını büyük çiz ki penis sanılsın (o.O) gibi yazılar okuyabiliyoruz okumadı iseniz onu da aktarayım bir ara ki bahsetmeyen blog kalmadı zaten :P ve "olm cennet gibi yer lan niye gitmek istemiyorsunuz ki" gibi tamamen saçma eşcinsel bireyi her önüne gelen erkeğe atlayan birisi olarak sanan zihinlere destek vermemiş oluruz paşalar gibi gidip yapılıp geliniyor :) tek farkla !

eğer feminen olduğunuzu düşünüyor iseniz ve aşırı efemine hareketleriniz mevcut ise gitmek istemenizi tekrar düşünün derim !

zira tamamen straight bir ortam ve her türden ve cinsten insanlarla berabersiniz karşınıza neler çıkacağı hiç belli olmuyor. Askere gitmeden önce şubede neler yapmanız gerektiği ile ilgili önceki yazılarımda belirtmiştim şimdi gelelim gitme olayına;


Yazacaklarım ve vereceğim örnekler kısa dönem askerlik için geçerlidir ayrıca bölge bölge veya gideceğiniz yere göre değişebilir buna karşın genel bir izlenim edinmiş olursunuz yinede :)

Gideceğiniz yer hem eğitim birliğiniz hem de usta birliğiniz e-devlet sayfasından belli oluyor yani sürprizle karşılaşmıyorsunuz daha sonra gideceğiniz yere göre seri bir araştırmaya giriyorsunuz benim yaptığım gibi :P

ne götürülmeli nasıl bir yerdir vs ben orada yazanları dikkate alarak yanıma malzemelerimi aldım ve sıkıntı çekmedim yani baya bir yardımcı oldu. Yeşil atlet ve don alıyorsunuz (o.O) gideceğiniz yer sıcak ise ona göre temin edin ki gün içinde değiştirebilesiniz ben yıkarım diyorsanız da yıkayın yani uğraşacak olan sizsiniz lol ayrıca eğitim birliği safhasında yani yemin töreni öncesi ve sonrası alınan eğitim esnasında çamaşır makinası bulupta mis gibi yıkarım düşüncesini çıkarın kafanızdan o ancak usta birliğiniz de mümkün :) ha bazen hem eğitim birliği hem de usta birliği aynı yere çıkabiliyor o zaman da ben buranın gediklisiyim hıh diyerek tüm mallar sizinmiş gibi de davranabilirsiniz bilemem :)

Efenim ben de askeri malzeme satan yere giderek erm şey ben askere gidicem de neler alınıyor dememle birlikte adam ne gerekiyorsa ıvır ve de zıvır olmak üzere önüme koydu (o.O) 

yeşil atlet :O
yeşil don :)
pudra
arko krem :P
vatka (o.O)
iğne - iplik seti
bot boyası (bildiğin boya işte lol)
traş takımı çantası
tırnak makası
casio saat (çakma yani 5 TL ahahah ama çok iyi iş görüyo)
bot kilidi
bavul kilidi
Asker cüzdanı (ipli falan hani çalıntı olmasın boynumdan aşıramaz diye)

gibi hatırlayabildiğim şeyler işte. Aman bunların hepsi lazım değil yeşil atlet neyse de dona gerek yok ne giydin diye onu mu kontrol edecekler hıh dememle birlikte adam tüm bilmişliğiyle;

ahahah etek traşına kadar bakıyorlar demesin mi (o.O) (efenim bu esnada toplu mu bakıyorlar acaba biz arkadaşlarımızınkini mi onlar da bizimkini mi kontrol ediyorlar ay ne hoş gibi çeşitli fantaziler beyninizde dönmeye başlamasın sakın :D)

böyle diyince tepem attı ve "oha" dedim o senin zamanında kalma artı öyle bir şey oluyorsa bile ben kısa dönem gidicem adam kalkıp 25-30 yaşındaki adamların sikini başını kontrol etmez herhalde dedim ve adamı kendimce bozmaya çalıştım lol ve pudra - arko krem :P - vatka ki sonradan ne işe yaradığını söylicem - traş takımı çantası - casio saat :D asker cüzdanı ve kilitleri alarak mekandan ayrıldım.

yeşil don ve yeşli atlet olayı ise almadım tabi oldukca adi geldi bana. İç çamaşırı satan bir yerden aldım ki keşke yeşil donları almasa idim siz de almayın ya da alın bilemem açıpta ne renk don giydiniz lan diye bakmıyorlar yani ama atletleri kontrol ediyorlar ona göre. Daha kaliteli atlet aldım ki iyi oldu sıcaklarda kaşıntı vs gibi şeyler olmadı mis gibi giydim.

saat ise ucuz alın ki çalınma falan olursa diye "ayh saatim gitti" diye ağıt yakmamış olursunuz aman hepimiz okumuş adamız hırsızlık mı olacak sankim demeyin olabilir ki gideceğiniz yerde TR nin dört bir yanından gelmiş her çeşit insan olacak sadece sizde değil gitiğiniz alayda tugayda vs. ki cüzdanı da boynunuza asıyorsunuz ki uyurken falan aşırmasınlar. Yanınızda fazla nakit para götürmeyin benim gittiğim ALAY da nakit para geçmiyor idi ziraat bankası kartı verdiler 6 TL ye onun içine para yükletiyorsunuz ve harcıyorsunuz acemi askerliğiniz bitince kartı geri verip 6 TL nizi alabiliyorsunuz ki bu kartı banka değil gittiğiniz birlik veriyor gidip bankadan peşin peşin alyım ehi demeyin yani. Ama ziraat bank kartınız varsa oda geçiyor onu da ayrı not edin.

bot boyası yerine şu hazır yağlı süngerler oluyor ya onlardan alırsanız daha rahat edersiniz ki askerliğim boyunca hepi topu 3 kere botumu boyadım hep o süngeri kullandım ve beni çok iyi idare etti.

pudra sıcak memlekete gidiyorsanız çok işe yarıyor pişik olma ihtimaliniz yüksek. hatta çorapların içine de uygulayabilirsiniz.

arko krem ise ayaklarınıza falan sürüyorsunuz işte akşam botları çıkarınca psikolojik olarak rahatlatıyor lol :D

vatka ise bot ayağınıza vuracağından dolayı ayağınıza vurma ihtimali olan yere yerleştirmek için iyi işe yarıyor. 

Şöyle bir şey var zaten bot senin ayağının şeklini değil senin ayağın botun şeklini alıyor merak etmeyin ahahahaha :D (ben sorun yaşamadım)

neyse devam edecek yeterince uzun oldu sıkılmışsınızdır şimdi :/


devamı >>>


Ogaybende Blog Yazarı

32 yorum:

  1. Heee hoş geldin yevrum :D Maşallah oh oldu da bitti gibi maşallah ha :D O değil de seni reddeden, varlığını yok sayan işkence çektiren birinin adına çalışıyormuşsun gibi oluyor gibi askerlik. Bide her türk asker doğar fakat sadece erkekler askere gidiyor? Ve zorunlu? Pardon? Kadın cinsiyetini erkeğin eşyası sanan bir zihniyet orası, bu da bir gerçek. Kadın koğuşu olsa ve isteğe bağlı askerlik olsa giderdim diye düşünüyorum mesela.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. askere gitmeden önce vatan sana canım feda naraları atanlar bile askerden sonra "gel tekrar askerlik yap" desen tekrardan askere gitmezler eminim o yüzden kadınların askere alınmaması olayı bence onlar için pozitif bir ayrımcılık olarak düşünülmeli ;)

      Sil
  2. ooooo hoşgeldin o gayciğim :) seni burlarda görmek tekrardan güzel :) bilgiler için teşekkürler ama benim daha çooook var olduğu için şuanlık pek beni ilgilendirmiyo ama illa işe yarar :) ben gayimnevar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim gayimnevarım :) aklının bir köşesinde kalsın işte :D

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. vay be derken ? levicim

      Sil
    2. gittin yaptın geldin yani vay be hepsi bu :D

      Sil
    3. evet aynen öyle bir başladı mı sonu da geliyor zaten :)

      Sil
  4. Hoşgeldin tekrar :) Yazıklarını okudukça iyice soğudum. Ne vatkası ne yeşil atleti yahu :( Birde para çalınıyormuş :/ Benim gibi sürekli relax yaşayan birine, bot boya onu yap şunu yap diye emir verecek bir de o gıcık bir bok bilmeyen komutanlar. Gitmek istgemiyorum ben yahu. İnşallah 5 yıl içerisinde zorunlu olmaktan kaldırılır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet en güzel temenni zorunlu olmaktan kaldırılması o zaman da askere gidecek eleman bulur mı o da meçhul :)

      Sil
  5. Hadi geçmiş olsun O gay'cim. Darısı başıma (tezkere konusunda:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim huzurum; darısı başına dediğin gibi ;)

      Sil
  6. Ay walla geldiğin iyi oldu lan, hoşgeldin geç otur. Bir gayin günlüğünden sonra kamuyu aydınlatma platformu başşsız kaldı ya la. Anlat walla sabi sübyan öörensin:) Kıdemli asker kazu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen de hoşgeldin kazucum; uzun süredir sen de yoktun ortalıklarda :)

      Sil
  7. Öncelikle HOŞGELDİNİZ sefalar getirdiniz :) Eso Beso Beyefendiden terhis haberinizi almış yazılarınızı merakla beklemeye başlamıştım neyseki çok bekletmediniz :) Tekrardan hoşgeldiniz ve darısı (tez zamanda) Kaan Bey in başına inş.
    Mrs. Jackson

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk Sevgili Mrs.Jackson; gerek yorum gerekse maillerinizle beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim efenim. Ayrıca o şizofren nerelerde acaba :)

      Sil
  8. Ne demek efendim; içtenlik ve nezaketinizden dolayı asıl ben size teşekkür ederim. Ayrıca postun devamını ilgiyle beklediğimi bilginize sunarım. :)
    Mrs. Jackson

    YanıtlaSil
  9. Eeee o zaman? Şükür kavuşturana :))

    YanıtlaSil
  10. Kısa dönem yapamıyorum ben :/ Her ne kadar maaşlı olsa da rahat yaşayamadığım 1 sene olarak görüyorum, bi de 2 sene zorunlu var o_O Ay bayılazam şimdi :( Erteletip erteletip en son parası neyse verip yapmam ben büyük ihtimal :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım sen maalesef 12 ay yapıyorsun mis gibi paranı da alıyorsun daha ne istiyorsun (pek bi kafiyeli oldu :D)

      Sil
  11. Ben buraya yorum yapmaya çalışmıştım becerememişim :O Neyse. :) Askerlik tecrübelerini paylaşmanı dört gözle bekliyodum. Bu biraz kısa bir giriş olmuş. Devamı ayrıntılarıyla beraber gelecektir diye düşünüyorum. =))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet cancım genel de teknik olarak olsa da okuyanların bir şeyler kapacağına eminim ;)

      Sil
  12. Hoşgeldin, bir ara İstanbul'a uğra da görüşelim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum canım, görüşelim kaldırımcım aslında sen de bloga geri dönsen ve yine yazsan :)

      Sil
    2. Düşünmüyor değilim, inş fırsat bulursam :)

      Bir ara dürt beni whatsapp'tan, bir şey anlatıcam sana :D

      Sil

Yaz yaz için de kalmasın