Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Yeni MİM: Soru - Cevap




Ne zamandır MİM yapılmıyor bloglar arasında. MİM sayesinde yeni bloglardan haberdar olunduğu gibi ne yazsam acaba diye kukuman kuşu gibi düşünenlere de yetişen bir hızır oluyor. Ayrıca ben sana MİM göndermiştim sen blogunda yayınlamadın (hıh) demek beni okumuyorsun artık gibi serzenişlerde de bulunarak kendi aranızda ufak bir çatışma da yaşayabilirsiniz bu sayede (fesatlık mode on) 

Resme bakılırsa blogun içeriği renkli eller ihi diyeniniz olabilir ama alakası yok resim eşcinseller birleştikçe güçlenir teması var (birleşmeden kasıt el birleşmesi idi melis yoksa birleşerek tren oluşturun demedim) :D Bloglar arası dayanışma diye algılayıverin. :P

MİM in kuralları ise (bilenler bilir kurallarımı ahahaha) kural falan yok Sorulara cevap verin, eklemek istediğiniz soru olursa da MİM i cevaplarken sonuna ekleyiverin. Soru çıkarmak yok, cevapsız geçmek yok, eklemek var :P Sizi MİM leyene de bir teşekkür canım. Sonra da 5 Bloga postalayın hatta gidin yorum kısmına sana MİM yazdım gel cevapla yolarım falan da diyebilirsiniz. Önceden yollanmış bir bloga "ben de yollıcam hıh" diyerek tekrar yollamayın ki bloglar arasında dolaşım daha fazla olsun.

Açık ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz? (Kaan için ayrı bir yazı da yazıciimdir)

Açık ilişki nedir, nerelerde yenir, nasıl gidilir ayrı bir başlık olarak ele alacağımdan mütevellit ben bu soruyu es geçiyorum :))

Eşcinseller arasında marka takıntısı var mı? Giyimine özen gösterenler sadece eşcinseller midir? Dar pantolon giyen birisi hakkında hemen eşcinsel bu diye düşünmeli miyiz? Bu böyle güzel nasıl kabardı (ahah pastalı reklama gönderme lol) Örneğin iç çamaşırı alırken seçimlerine dikkat eder mi yoksa don olsun derli toplu tutsun yeter mi? (ahahah)

Bence eşcinseller heterolara göre daha çok marka düşkünü diye düşünüyorum. Giyinimimize daha çok özen gösterdiğiniz de bir gerçek kombin olayı vs. ayrıca modayı da daha yakın takip ediyoruz. Ben etmiyorum, çoğu zaman salaş olabiliyorum o ayrı :P ama genel olarak daha gösterişli ve uyumlu giyindiğimiz de bir gerçek. Lakin son zamanlarda herkes her rengi ve her kombini giydiği için artık kim eşcinsel kim değil ayırt etmesi daha bir zorlaştı hıh. İç çamaşırı konusunda da sanırım hiç bir eşcinsel bireyde şöyle bir şey göremezsiniz en azından iç çamaşırlarını kendi almaya başladığı zaman.


-temsili resim-

buna karşın bir heteroda da şöyle bir şey göremeyiz sanırım;



- temsili resim (o.O) bunu bir eşcinsel bile zor giyer lol 

iç çamaşırı kısmı tamamen şamata idi aldırış etmeden diğer soruya geçin isteyen istediğini giysin :P

Küçükken bebek oyuncakların var mıydı? Evcilik oynamayı sever miydin? Daha çok kız mı erkek arkadaşın mı vardı?

Küçükken bebek oyuncaklarım yoktu genel de arabalarım vardı. Arabalarla oynamasını çok severdim. Şavaşcılık onayarak müslüman olmayan ülkeyi feth ettiğim de olmuştur (o_O) Bunun yanında evcilik oynamasını da çok severim. Masanın etrafını örtü ile örter içine girerdim burası benim evim diye (lol) hatta olayı abartıp ışık eşliğinde derslerimi bile orada yapmışlığım vardır. Erkek arkadaşlarım ise daha çok idi şu an olduğu gibi ;)

Genelde yabancı müzik mi dinlersiniz? Müzik tarzın nedir? Dans etmeyi sever misin? Bacağını 180 derece ayırarak oturabiliyor musun? (ahahah)

Şu müziği dinlerim ya da bu müzikten nefret ederim diye birşey diyemem. Klasik olacak ama kulağa hoş gelen her türlü müzikten hoşlanırım. TSM de THM de dinlerim Arabesk de dinlediğim olur. Yabancı müziği de dinlerim elbette. Aman bu gayler arasında hit gay ikonu bunun şarkılarını bile ezberlemeliyim diye bir düşüncem de yok açıkcası. Dans etmeyi sevmem ama sevgilim ile sarmaş dolaş bir bir birimizi uyararak aman pardon müziğin ritmine uyarak dans edebilirim (iç çekti) bacağımı 180 derece de açmadım açmayı da denemedim delimiyim ben :O

Fantezilerin var mıdır? Bir iki tane serpiştirsene, mesela asansör de ya da paraşütle berabet atlayıp öhüm :S gibi gibi 

Yani herkesin kafasında bir fantezi dünyası vardır. Aşk yaşayacağım adamı buldum da fantezisi kaldı de mi demezler mi adama :D (lan kendi kendime de bu sorulur mu şimdi tüm fantezilerim ortalığa saçılacak) şey yani mesela erm ben evt bu tuzak soru idi cevaplayın bakalım neler dökülecek :))

Ex den next olur mu? :) Sevgili ile arkadaş kalınabilir mi?

Bence sevgiliden ayrıldıktan sonra "arkadaş kalalım ama olur muuu" olayı olmaz bence. Sevgili ile arkadaş kalınamaz en özel şeylerinizi paylaştığınız kişinin arkadaş kalarak yeni sevgilileri ile olan! ilişki ve problemlerini dinleyemem açıkcası :/

Pisuvar takıntınız var mı? Beden dersleri ile aranız nasıl?

Şahsen pisuvarlardan nefret ederim. Hem hijyen olarak ki geri sıçradığını düşünüyorum hem de ayakta işemek durumunda kaldığın için (heh nasıl da kalıbına soktum :D) çok sıkışmış olsam bile kalabalık bir güruhun sıraya girdiği pisuvara işeyemiyor idim ! sonra millet sanki seni izleyecek hem saklanacak değil aksine gösterilecek bir zik erm yani saklanacak bir şeyim olmadığını düşnerek pisuvarları da sık sık olmasa da kullandığım oluyor. Hani teşhirciliği başkasının bir taraflarını görmeyi ve göstermeyi severdik genel algıcılar ?? demek ki alakası yokmuş. Beden derslerinden de evet nefret ederdim :/ milletin önünde soyunamaz idim beden dersleri olduğu zaman eşoftman altımı pantolonumun içine giyer gelirdim falan şimdi düşünüyorum da ne gereksizmiş :/ Beden hocası olup eşcinsel olana tanıklıklarım oldu o yüzden bu da ayrı bir MİT.

Sizce eşcinseller narsist midir?

Hemde nasıl.

Bir harem kur deseler haremine alacağın 5 kişi? (sevgilisi olanlar sevgilinizi 1. sıraya yazmada bak gör neler oluyor sonra ahaha)

1. Giovanni Bonamy
2. Dylan O'brien
3. Yusuf Çim
4. Benjamine Bowers
5. Brent Corrigan (ahahahaha)

daha soru üretirdim ama sıkıldım :/ ama sizin mantıklı sorularınız olabilir eklerseniz sevinirim. Yukarıdaki çoğu soru eşcinseller üzerinde düşünülen steorotiplere ait ister çürütün ister hak verin size kalmış :)

Şimdi gelelim bu MİM i kimlere sepetlediğime; (normal de 5 ama ben 7 kişiye yolladım mim benim değil mi 5 değil 10 kişi bile olur hıh)

Blog aleminin kevaşesi, mim oldumu hiç kaçırmayan;  xcoach
Kafasında yarattığı hayali melis karakteri ile şizofrence ilişki yaşayan; esovedebeso
Sınav haftasında yavrum o yüzden istediği zaman cevaplayabilir; yalnizvida
Twitter'da çemkirmesi ile alakası yok hep aklımdaydı unutmuşum :DD kaytanbiyik 

diğer 3 ünü de yeni bloggerlardan seçicem ki onlardan da haberiniz olsun;

bibaykus
beyinsizgay
mavigozlugay

son olarak mim yolladıklarım benim sayfamdan çorlayamadıkları için ben mim halini kendilerine mail olarak göndericem ;)
Ogaybende Blog Yazarı

20 yorum:

  1. ahaha ya okurkene amma da güldüm he :) harika sorular ve cevaplar :) sana evrensel boyutta tebrik koyuyorum ogayciğim :) ben gayimnevar :)

    YanıtlaSil
  2. ay çok ilginç bişey bu. Tam anlar gibi oldum ama aklım karıştı. Senin yolladığın soruyu mim dediğin kişiler mi yayınlıyor? Bide mim, afilliate reklam gibi mi? Ay daha önce hiç görmediğimden tuhafıma kaçtı ondan bu kadar sordum :(

    Tifişçik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tifanycim etiketler kısmında MİM etiketi var daha önceden yayınlanan mimlerimize bakabilirsin :) mim olayı bloglar arasında dolaşan dediğin gibi bir nev-i reklam işine de yarayan bir şey. Blog saadet ziniciri gibi ahaha bu sayede üzerine ölü toprağı serpilmiş bloglara yazmaları için bir fırsat vs. yani iyi bir şey sana da postalanmış mimleri okurken gördüm canım ;)

      Sil
  3. yazının birçok yerinde gülmekten başa döndük arkadaşla. Yazılarını okumam işte bu yüzden güzel her seferinde güldürmeyi başarıyorsun. Hareminde ki ilk beşe bayıldım. Benimde bir sorum olacak arkadaşla hep bunu konuşuyoruz yaşamınızda Çocuklara bakış açılarınız nasıl, baba olamak hayatınızın hangi noktasında, sizde kadınlar gibi bebek olmadan yapamam der misiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ^_^ <3 babalık konusu ve çocuk konusu ayrı bri başlık altında yazılması gereken bir konu diye düşünüyorum tavsiyen üzerine bu konu hakkında da bir yazı yazmak için zihnime not alıyorum ;)

      Sil
    2. sen notunu aldıysan bize de beklemek düşer ama çok bekletme bu bizim için bir sorunun en büyük cevabı olacak *-*

      Sil
  4. ayol o nasol kilot?
    bu tür şeylerin sıkı takipçisi olarak ben bile daha böylesini görmedim. montaj mı?

    nasıl her türlü müziği dinliyosun yha? esenler otogarındaki sucuk dönerci tombik chub olarak sizin orda bi tek ağır arabesklerle müstehçen Ankara türküleri çalmıyo muydu?

    pisuvar maceralarını e-disco'nun küf kokan dehlizlerinden çıkartçam. aşilin miydi onlar yoksa ya? :P kürrrr.



    e-mail adresim otobustekeri@gmail.com. telefonunu da yaz, bişiy danışçam sana.


    xoxo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah taxifoliacığım hiç değişmeyeceksin o aşilin olsa gerek lol sen koyu bir g-string takipçisi olarak bunu nasıl görmedin bilemedim :D +mail attım ama teli yazmayı unuttum sen yazıver bana tekrar geri cevap mailinde bende watzepten ekleyeyim ;)

      Sil
  5. werther kim ki zaten (ağır trip içeren kısa yorum)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. (o_O) wertherım ahretlik halkı bilinçlendirme arkadaşım seni unutmadım sen kendini unutturdun :O ne bir mesaj ne bir yorum ne bir arama sorma (sanki 24 saat teldeydik eskiden :D) haliyle mim yollarken aklımdan çıkıvermiş amma ne kadar hata işlediğimi anladım :/ ZİRA;

      +++ bundan sonraki mim im sadece ve sadece sana gelecek ki bunu da alabilirsin sağolsun yolladığım arkadaşlar birer yorum yazma zahmetinde bulunmadılar buraya iyi mi (o.O) üzerlerindeki ölü toprağı serpilsin ellerinde konu olsun dedik yolladık ama nerdeeee.... (bu da benim tribim ossun)

      <3 <3 <3

      Sil
  6. Suçluluk duygusuylan geldim yazıyorum sajkdşakkd. Mimlenme olayının gay-blog olayının başını çektiğini düşündüğüm senden çıkması beni hiç şaşırtmadı. Yeni bloggerlar (bknz ben değil neah haha o.O) için fırsat olduüu gerçeği doğrudur efenim, teyit ettim onayladım :D Fantazi sorusunu cevaplarken bir yazıp iki gülmüştüm kendime nitekim sendede öyle oldu. zor şartlar altında yazıyorum kısa kesiyorum oyüzden ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. artık hangi zor şartlar altındaysa (madilik foreverrr :))

      Sil
    2. Açıldığım için ağır göz hapsindeyimde biraz :D

      Sil
  7. Ay mim mazimiz de neler var neler. Yaşlanıyoz beee :)

    YanıtlaSil
  8. '' Arabalarla oynamasını çok severdim. Şavaşcılık onayarak müslüman olmayan ülkeyi feth ettiğim de olmuştur. '' burası en çok güldüğüm kısımlardandı :D İçten yazılar her zaman güzel oluyor zaten

    YanıtlaSil
  9. Fanteziler kısmında birşeyler döküleni hiç görmedim daha :D
    Yalnız hareme alacağın 5 kişi demişsin.Bu mim hep bir kişi olarak yayıldı.Hatta herkes 1 kişilik harem mi olur diye çemkirdi :D Bir yanlışlık olmuş demek :)
    Narsistlik konusunda hem de nasıl demişsin.Çok iddialı :) Neden böyle düşündüğünü merak ettim açıkçası ?? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle bloguma hoşgeldin :) Evet kaynaktan çıktığı gibi gitmemiş mim. Evet bir çok eşcinsel narsisttir. Yani kendini beğenmiş olur. Bir çoğumuzun burnu kaf dağında gezer. En azından kendi aramızda. :// (bendeğişim bi kere bilen bilir hıh)

      Sil

Yaz yaz için de kalmasın