Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Homo - Omo




Eminim çoğumuz cinselliği ya en yakın arkadaşı ile ya da komşunun senden büyük oğlu ile öğrenmeye anlamaya başlamışızdır. Şimdi ise internet var elimizin altında google'a sor envayi çeşit bilgiyi önüne sersin ama internetten önce öyle mi; zaten internetin hayatımıza girişi 10 - 11 yıl dır sanırım genel anlamda. (bu da başka bi başlığa :))

Ortaokul zamanlarım olsa gerek kendimi ve cinselliği tanımaya başlamam. Evet ben siyah önlükler giyen neslin son evresyim :D ortaokul 1 e başlamamla ilkokulların hayatına mavi önlükler girmiş idi. (devlet okullarından bahsediyorum hıh)

Sözün özü hetero ne demek lezbiyen ne demek homoseksüel ne demek ilk ondan öğrenmiştim o zaman "sanırım ben homoseksüelim; homoyum hımm" bunu unutmamak için bildiğimiz çamaşır tozu omo ile eşleştirmiştim :D homo - omo... (o zamanlar ne kadar uzun ve zor gelmişti bu cümleler bana)

gelelim şimdiye; bakalım internet alemimizin bir yerlerinde bu nasıl açıklanmış;

____

bazı insanlar hala gayla homoseksüel arasındaki farkı anlamış değiller gay bi erkek tercihidir arkadaşlar gay erkek gibi olur homoseksüellede kadınların mutasyon geçirmiş halidir madem gaysen ve hemcinsinden hoşlanıyosan ve tercihinde bu yöndeyse neden hala kadınlar çekici ve güzel gelirki anlamam

____

demekki elimizin altında sadece internet ve google'ın olması yetmiyormuş...

;)
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

3 yorum:

  1. Cinselliği nereden öğrendiğime bir gün değineceğim de... gay, bana çok cool bir kelime gibi geliyor; nasıl ki siyah asil renk derler ya gay'de de bir mesafe varmış gibi sanki, nötr... ama "ipne" daha bir samimi, daha bir içten... ama ikisi de özünde çükle oynamayı seviyor, gerisi teferrüat... mavi önlüklerden yaşın ortaya çıkmış; 30-31 bildim mi?

    YanıtlaSil
  2. haha hem "ibne" kelimesi hakkında hem de "gaylerdeki yaş takıntısı" yazmayı düşünüyordum ben ilerleyen zamanlarda biliyorsun 29 yaşında sabit kalıyor çoğumuz yaş ilerlese de :D lakin ben daha o kadar olmadım hıh 28-29 desen neyse :D

    YanıtlaSil
  3. bu tespitte yanılan biri olmaz herhalde
    "Eminim çoğumuz cinselliği ya en yakın arkadaşı ile ya da komşunun senden büyük oğlu ile öğrenmeye anlamaya başlamışızdır " bir şekilde olacaktı belki ama o yaslarda öyle olması en iyisi mazaallah bunun ensesti var, mahallenin bakkal amcası, insaatcısı vs vs si var okuyoruz duyuyoruz, en azından travmatik bir başlangıc daha doğrusu başlayamamak da olabilirdi... neyse o gruba giren birisi olarak yorumlarda tuzum bulunsun istedim ;)

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın